Connect with us

Actualitat

L’Ajuntament d’Algemesí reforma l’entorn del parc infantil de l’avinguda Bernat Guinovart

L’Ajuntament d’Algemesí continua en les tasques de reforma i millora dels parcs infantils. En aquesta ocasió s’ha intervingut l’entron del parc infantil situat davant del col·legi de Santa Ana, a l’avinguda Bernat Guinovart. 

S’ha reparat el cautxú, que estava en mal estat i, sobre aquest, s’ha col·locat gespa artificial per a mantenir l’amortiment que proporciona la goma. D’aquesta manera, s’afig una capa protectora per a evitar el seu desgast excessiu estètic i funcional. A més, s’han netejat els grafits, reparats tots els elements trencats, com les cadenes de l’engronsadora, i pintat el mobiliari infantil.

Jorge Rodil, regidor de Parcs i Jardins, diu que «assumisc com una prioritat millorar i mantindre els espais que tenim. És una línia de treball clara i aquests tipus de millores seguiran aplegant als diferents parcs i jardins d’Algemesí».

A continuació, afig que «aquesta actuació respon a una demanda dels veïns de la zona i forma part del programa de millora de parcs, jardins i espais naturals que es desenvolupa en l’àrea municipal».

Des de l’equip de govern s’ha refermat el compromís en la millora integral de tots els parcs infantils duplicant en el pressupost de 2024 la partida actual que es destina al mobiliari infantil.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com