Connect with us

Actualitat

Mor atropellada una jove de 16 anys en Algemesí

Una jove de setze anys ha mort aquest matí després de ser atropellada per un conductor, de dinou anys, que s’havia donat a la fuga a les portes d’una discoteca situada a la Ronda Calvari.

Segons fonts oficials es tractaria d’un conductor novell que després d’atropellar la jove, prop de les sis de la matinada hores, hauria abandonat el lloc del succés donant-se a la fuga, encara que ja ha estat detingut per la policia.

Els fets s’han produït entorn de les cinc i mitja de la matinada a les portes de la discoteca Loft, al municipi d’Algemesí. El presumpte autor de l’atropellament mortal hauria tingut una discussió prèvia amb altres persones i en un moment donat ha anat al seu cotxe i ha pegat un fort acceleró recorrent diversos metres al carrer Almussafes, on hi havia diverses persones. Entre elles la víctima, una adolescent de setze anys, que es trobava asseguda en una vorera i que res tenia a veure amb la discussió prèvia.

La Policia Nacional s’ha fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies de l’atropellament, al poder apreciar possible intencionalitat homicida en l’acció del conductor, ja detingut. Així mateix, la Policia Local d’Algemesí, encarregada de la seguretat viària en nucli urbà, ha analitzat les marques i recorregut del vehicle, un Renault Clio, que ha acabat encastat en un descampat.

També s’han desplaçat al lloc agents de la Policia Científica per a una anàlisi més en profunditat en el lloc on s’ha produït la baralla i posterior atropellament.

El Jutjat d’Instrucció número cinc d’Alzira, en funcions de guàrdia, ha procedit al alçament del cadàver de la jove, que ha estat traslladat a l’Institut de Medicina Legal de València, on se li realitzarà l’autòpsia.

Fins al lloc dels fets va acudir l’equip sanitari de suport vital bàsic i el metge d’Atenció Primària on van iniciar la reanimació cardiopulmonar bàsica a la jove fins a l’arribada de l’equip mèdic de SAMU qui van continuar amb la reanimació cardiopulmonar avançada i altres tècniques de suport vital avançat, però no hi va haver resposta i van confirmar el seu decés.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com