Connect with us

Actualitat

Més Algemesí denuncia un atac a la pluralitat informativa al Berca BIM

El portaveu de Més Algemesí, Josep Bermúdez, ha denunciat la decisió de l’actual govern, format per PP i Vox, de reduir l’espai del qual disposen els partits polítics al Butlletí d’Informació Municipal, per a expressar les seues propostes o crítiques.

Aquesta decisió, tal com explica Bermúdez s’ha comunicat a través whatsapp assenyalant als portaveus municipals que “anaven a reduir-nos l’espai que disposàvem a causa de la remaquetació del Butlletí Informatiu”.

Fins al moment, cada grup municipal comptava amb mitja pàgina del Berca BIM i “ara hem passat a tenir sols a una tercera part i ni tan sols de manera plena per temes de maquetació” explica el portaveu de Més Algemesí. Per aquest motiu, des de la formació nacionalista, denuncien que amb la remaquetació “han aprofitat eixa excusa per a tornar a atacar i reduir la pluralitat informativa”.

Per altra banda, també han enlletgit la forma en comunicar aquest canvi “Cada mes tenim unes Comissions Informatives, que com el seu nom indica són “informatives”. Doncs la prepotència de l’equip del govern els duu a passar d’informar-nos d’una decisió institucional que ens afecta directament en l’esmentada Comissió Informativa i fer-ho de raspallà amb un whatsapp”.

Des de Més Algemesí es demana la constitució i potenciació del Consell Assessor dels Mitjans de Comunicació que va funcionar durant la legislatura de 2011 a 2015. D’aquesta manera Bermúdez indica que “Més Algemesí ha presentat un moció on es demana que el principi de “pluralitat informativa” passe a regir la política informativa del Berca BIM i el Berca TV”.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com