Connect with us

Actualitat

Més Algemesí demana una revisió general de valors cadastrals

Més Algemesí ha demanat al govern municipal que sol·licite a la Direcció General del Cadastre un nou procés de valoració per a actualitzar les dades, ja que l’última es va realitzar en l’any 2013.

Segons explica Josep Bermúdez, portaveu de Més Algemesí: “El Real Decret Legislatiu 1/2004, estableix que es pot revisar a partir dels cinc anys, i en tot cas, a partir dels 10 anys de l’esmentada data”. Estem, per tant, ja obligats a procedir a eixa revisió del valor cadastral”. A més recorda que l’última revisió realitzada en l’any 2013, “encara estava marcada pel ‘boom’ immobiliari dels anys anterior”.

Per altra banda, justifica aquesta petició assenyalant que la ciutat de Carcaixent va aprovar una nova ponència de valors l’any 2022 “ha implicat una baixada del valor cadastral mitjà del 30%” afirma Bermúdez, “un ajust que ací podria passar el mateix”.

La finalitat d’aquesta revisió explica “els ciutadans i ciutadanes d’Algemesí tenim dret a saber quin és el valor cadastral actual dels nostres immobles”. A més assenyala: “amb independència del que isca en la nova ponència, no és obligatori que aquest afecte a l’alça o a la baixa la recaptació municipal, ja que l’equip de govern pot aprovar el tipus de gravamen que considere més escaient dintre dels límits que marca la llei”.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com