Connect with us

Actualitat

Més Algemesí acusa PP i Vox de ratallar en cooperació i igualtat als pressupostos municipals

El plenari municipal en el qual s’aproven els pressupostos municipals està a prop i Josep Bermúdez, portaveu de Més Algemesí ha avançat que l’actual govern retallarà un 60% en la partida de cooperació i un 9% en igualtat.

Als pressupostos que es presentaran al pròxim plenari municipal, destaca Bermúdez “la retallada en diners destinats a cooperació, aquests pressupostos signifiquen un retrocés de deu anys”. Als últims pressupostos, tal com assenyala, la partida cooperació ascendia a 69.000 € i en aquests pressupostos baixa fins als 27.500 €.

En matèria de cooperació, també ha criticat que “en lloc de reactivar la participació d’Algemesí en el Fons Valencià de Solidaritat, suspesa per les aportacions al projecte local, ara han decidit donar-se de baixa en ell i així poder alliberar definitivament els diners de Cooperació.”

Pel que fa en la partida d’igualtat també ha reprovat que l’associació feminista L’Eixam, aquest any no rebrà la subvenció de 2.000€ que si va rebre l’any anterior “pel simple fet que aquesta va convocar una manifestació pels drets de les dones demanant el vot per als partits que no els qüestionaven”.

Tal com va avançar el periòdic Levante EMV, mostrava com José Javier Sanchis, alcalde d’Algemesí ­justificava aquesta decisió “l’Ajuntament no ha de finançar organitzacions que es dediquen a fer política fora de la seua línia d’actuació”.

Marta Trenzano, també va emfatitzar a Levante EMV que “s’aplique un biaix ideològic per a decidir que associacions són mereixedores per a rebre una ajuda”.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com