Connect with us

Actualitat

Més Algemesí acusa a l’Ajuntament de pagar un concert a la Comissió Taurina

Més Algemesí ha denunciat que el govern municipal haja assumit el pagament de l’actuació “Tributo a Estopa” durant les festes de la Setmana de Bous, de la que s’hauria beneficiat la Comissió Taurina per la venda d’entrades.

Des de la formació Més Algemesí mantenen una postura crítica respecte a diferents aspectes que ocorren durant les festes taurines de la ciutat “que resulten administrativament i políticament qüestionables” explica Josep Bermúdez, portaveu de Més Algemesí, “l’Ajuntament cedeix una plaça que subhasten altres sense que fiscalitze el benefici que genera l’ús d’eixa plaça”.

Bermúdez defén que, “quan l’Ajuntament contracta un espectacle musical, teatral o artístic pot fer dues coses, o fer-lo gratuït per a que tothom puga acudir, ja que l’hem pagat entre tots i totes, o bé establir un preu públic”.

No obstant això, l’espectacle anunciat el 19 de juliol per part de la Comissió Taurina, “que no l’Ajuntament”, afirma Bermúdez, que aleshores es fixava un preu d’entrada per par part de la societat mercantil “Semana Taurina de Algemesí Sociedad Limitada”, als no abonats de 18 €. Tan sols dos dies abans de l’actuació “el govern local acordava contractar l’actuació i la Junta de Govern Local del 6 d’octubre pagava la factura que ascendia a 16.115 €”, assenyala. Davant d’aquest fet, el portaveu de Més Algemesí critica que “l’Ajuntament no pot pagar la factura d’un espectacle per a que una societat mercantil faça negoci”.

Per aquest motiu, des de la formació nacionalista “donada la gravetat d’aquests fets, els hem posat en coneixement de l’Agència Valenciana Antifrau, i aviat també en coneixement de la Sindicatura de Comptes, per si consideren que han d’actuar”.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com