Connect with us

Actualitat

Mariano Clemente renova com a president d’EMPAL

L’Agrupació d’Empresaris d’Algemesí, Empal, ha celebrat la seua assemblea anual que ha servit per a renovar els càrrecs directius. Mariano Clemente continuarà al capdavant de l’entitat empresarial de la ciutat i estarà acompanyat per una junta directiva composta per 28 empresaris algemesinencs.

Clemente s’ha mostrat il·lusionat amb el repte de “seguir al capdavant de Empal quatre anys més gràcies al suport dels associats i no podia renunciar a continuar en la presidència d’aquesta gran agrupació si tens la confiança del grup. La continuïtat d’una gran part de la junta directiva dona una tranquil·litat per a seguir la línia de treball i segur que els nous membres ens ajudaran a continuar creixent”.

“Tenim moltes activitats consolidades, formacions i networking empresarial. Empal s’ha consolidat com a agent social al llarg d’aquests quinze anys dins de la indústria i la promoció econòmica local”, ha assegurat Clement.

La junta directiva estarà formada per Enrique Bastida, Alberto Girbés, Rafa Calabuig, Julio Pérez, Joan Nogués, José Vicente Lázaro, Roberto Tortosa, Miguel Ángel Calpe, Yago Soria, Vicente Molina, Zacarías Llopis, Carles Gallardo, Javier Colomer, Ramon Joaquin Girbés, Victoria Naval, Ximo Alonso, Carmina Abad, Javier Chambó, José Antonio Pérez Vercher, Fran Vattovani, María Ángeles García, Juan Sabater, Mario Juan, Juan Carlos Forner, Andreu Alberola, Carlos Bueno, Jorge Penades y David Sebastia.

Per part seua, l’alcalde d’Algemesí, José Javier Sanchis, ha destacat la necessitat de “la implicació dels empresaris en la construcció d’una societat moderna i activa i reconforta veure persones implicades que es preocupen pel present i el futur econòmic d’Algemesí”.

Empal compte en l’actualitat amb prop de 200 empreses associades que representen el conjunt de l’economia algemesinencs com són la indústria, comerç, construcció i serveis.

En l’acte es va materialitzar el relleu en la gerència de Empal. Salut Navarro substitueix a Álex López que passa a afrontar nous reptes professionals.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com