Connect with us

Actualitat

Lidl preveu obrir el nou establiment d’Algemesí en novembre

Lidl ha començat les obres de la seua nova botiga en la localitat valenciana d’Algemesí, amb la intenció de finalitzar-les i inaugurar l’establiment al llarg del mes de novembre. Situat a la cantonada de l’avinguda de la Generalitat amb ronda del Calvari -enfront del monument a la Muixeranga-, es convertirà en un dels més grans de Lidl a la província de València, en posar a la disposició dels algemesinencs més de 1.400 metres quadrats de sala de vendes.

Així mateix, també comptarà amb un aparcament amb capacitat per a 100 vehicles, incloent tres places per a recàrrega de vehicles elèctrics i espai per a motos i bicicletes. Estes dotacions, unides a l’impuls de l’energia fotovoltaica i altres mesures per a augmentar l’autoconsum de l’immoble, avalen l’aposta de la companyia pel medi ambient i la sostenibilitat.

En el marc del seu compromís amb la creació de riquesa i ocupació en el territori, esta obertura suposarà la creació de més d’una vintena de nous llocs de treball, la qual cosa permetrà a Lidl incrementar la seua plantilla en la Comunitat Valenciana, que ja compta hui dia amb més de 1.600 empleats.

L’empresa col·laborarà amb l’Agència de Desenvolupament d’Algemesí (ADL) per a dur a terme la selecció de personal, amb l’objectiu que la majoria dels llocs siguen ocupats per treballadors algemesinenses.

En este sentit, l’alcalde d’Algemesí, José Javier Sanchis, ha expressat la seua satisfacció per la forta aposta de l’ensenya en aquesta localitat: “Donem la benvinguda a la nostra ciutat a Lidl per tractar-se d’una empresa que fa costat a Algemesí per a construir unes noves instal·lacions i contractar a algemesinencs per a prestar els servicis de supermercat. Els nostres servicis tècnics estaran a la seua disposició per a ajudar en la dotació de recursos humans del centre”.

Per part seua, el director regional de Lidl a la Comunitat Valenciana, Grischa Voss, també ha volgut celebrar que “continuem avançant en la comoditat i experiència de compra dels nostres clients de la província, que podran comptar amb un nou espai ampli, sostenible i d’última generació”.

Més de 30 botigues a la província de València

La construcció d’este nou espai comercial reflexa, una vegada més, el compromís de Lidl per la regió mediterrània. Amb aquesta obertura, la marca comptarà amb 32 botigues a la província de València, 13 d’elles inaugurades durant els últims cinc anys, i 75 en tota la Comunitat, sent una de les comunitats autònomes on l’ensenya opera amb major nombre de punts de venda.

Continue Reading
Publicitat
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com