Connect with us

Actualitat

L’Escola Pia entrega un donatiu de 2.507 € a ASFAL

L’escola Pia ha fet entrega de més de dos mil euros a l’Associació d’Amics i Familiars d’Alzheimer d’Algemesí ASFAL, gràcies a la recaptació aconseguida en la cursa nocturna solidària que es va celebrar el passat 3 de maig.

Dues setmanes després de la celebració de la cursa benèfica, representants de l’Escola Pia i alumnes del centre van acudir a la sala de plens de l’Ajuntament de la ciutat per tal de fer entrega del xec amb el donatiu.

Aquesta ha sigut la tercera edició que l’escola pia d’Algemesí celebra la cursa nocturna benèfica i per segon any consecutiu a benefici d’ASFAL. Per aquest motiu, Maruja González, presidenta d’aquesta agrupació va aprofitar l’ocasió per a mostrar el seu agraïment: “el valor de la quantitat és molt important, però que un col·legi, com els Escolapis pense amb nosaltres dos anys seguits, per a nosaltres l’agraïment és tan gran, que jo no tinc paraules”.

En aquesta tercera edició, el col·legi Escolapis ha superat les expectatives tant d’assistència com en recaptació de fons, recaptant un total de 2.507 euros. “Estem molt satisfets, ens feia un poquet de por, ja que després de tres edicions la gent poguera estar ja cansada. Al final hem venut uns 750 dorsals, estem molt satisfets i la veritat és que ens dona peu estar pensant en la pròxima edició”. Explica José Manuel Espiritusanto, director de l’Escola Pia.

Durant l’acte d’entrega del xec amb el donatiu, també van estar presents representants de la corporació municipal. L’alcalde de la ciutat José Javier Sanchis va destacar la importància que centres educatius desenvolupen aquest tipus d’iniciatives.

Continue Reading
Publicitat
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com