Connect with us

Actualitat

L’alcalde d’Algemesí inspecciona les obres del CEE Alberto Tortajada i celebra el progressiu desenvolupament de la construcció

L’alcalde de la ciutat, José Javier Sanchis, i la regidora d’Educació, Carmina Gómez, han realitzat una visita a les obres de construcció del nou Centre d’Educació Especial (CEE) Alberto Tortajada, que s’ha iniciat en el lloc on anteriorment es trobava l’antic escorxador, al carrer Joan Fuster.

Els tècnics municipals i els responsables de l’empresa constructora han informat sobre el projecte i l’estat actual de les obres, les quals van començar fa aproximadament un mes.

El futur centre ocuparà una superfície d’uns 2.600 metres quadrats, distribuïts en una sola planta, i comptarà amb aproximadament 70 places, 40 més que les disponibles actualment. Això el convertirà en un centre de referència a nivell comarcal.

Aquest projecte, que forma part del Pla Edificant, representa una inversió superior als 5 milions d’euros. És una demanda molt esperada per part del professorat i l’AMPA del CEE Alberto Tortajada.

L’alcalde José Javier Sanchis ha expressat que es preveu un termini d’execució de les obres d’uns quinze mesos i ha afirmat: “Tot i que cal ser prudents amb els terminis, confiem en poder complir-los”.

Sanchis ha destacat la tasca dels tècnics municipals en la supervisió de les obres i la bona col·laboració amb l’empresa constructora.

“Desitgem que aquest centre esdevinga prompte una realitat perquè els xiquets d’Algemesí que són usuaris del CEE Alberto Tortajada puguen gaudir d’un servei educatiu adequat a les seves necessitats”, ha assenyalat l’alcalde.

Finalment, tant l’alcalde com la regidora d’Educació han celebrat que aquestes obres estiguen en marxa. “La nostra satisfacció serà major quan el centre estiga en funcionament i els xiquets puguen traslladar-se”, ha afegit Sanchis.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com