Connect with us

Actualitat

L’alcalde d’Algemesí insisteix en l’obertura de la piscina d’estiu al juliol

L’alcalde d’Algemesí, Jose Javier Sanchis, i el regidor d’Esports, Juan Enrique Ribes, han visitat les obres de la piscina d’estiu que s’està construint al poliesportiu municipal per conéixer de primera mà l’estat de les obres. Els tècnics municipals han explicat tot el projecte i l’estat d’execució d’aquesta piscina així com dels equipaments que encara falten per instal·lar.

L’alcalde ha demanat calma a la ciutadania i ha afirmat que l’equip de govern està preparat per a inaugurar la instal·lació tan aviat com estigui acabada. “Malgrat els imprevistos que hem trobat”, ha afegit.

Davant de les infraccions per part de l’empresa constructora en relació amb els terminis, l’ajuntament té previst prendre mesures per a exigir aquesta empresa que finalitze l’obra durant els primers dies de juliol. No es descarta l’obertura d’un expedient sancionador per evitar més demores i incompliments.

Sanchis ha sol·licitat prudència en relació amb els terminis i ha destacat que l’equip de govern treballarà perquè la piscina puga ser operativa al juliol. “Encara falten detalls i aspectes de l’obra, però confiem que, amb l’esforç de totes les parts implicades, en els pròxims dies la piscina estarà en funcionament”.

L’ajuntament està preparat per oferir serveis tan bon punt la piscina obri les seues portes. Els serveis de socorrisme, neteja, manteniment i quiosc ja han estat adjudicats, i les tarifes han estat aprovades. Respecte a això, l’alcalde ha afirmat que són conscients de com el retard pot afectar les empreses que ja han estat contractades per prestar serveis relacionats amb la piscina. A més, ja s’està considerant ajustar les tarifes per a la propera temporada. “Les tarifes han estat establertes per l’anterior equip de govern, i per a l’estiu vinent estudiarem com millorar les condicions per als habitants d’Algemesí”, ha afirmat el nou alcalde.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com