Connect with us

Actualitat

L’Ajuntament d’Algemesí obri les portes als animals

Aprofitant la celebració del dia mundial dels animals, l’Ajuntament d’Algemesí a través de la regidoria de benestar animal han obert les portes a què les mascotes puguen accedir a les dependències municipals junt amb els seus cuidadors per a realitzar qualsevol classe de tràmit administratiu.

Aquesta és la primera acció que desenvolupa la regidoria de benestar animal que estrena la nova corporació municipal. Segons Quini Giner, regidora de l’àrea ha explicat que a partir de hui, “l’Ajuntament ha decidit que en tots els edificis municipals, on permet la llei, es permetrà l’entrada de mascotes perquè els propietaris puguen fer els seus tràmits”.

A banda d’aquesta mesura, des de l’Ajuntament d’Algemesí també es facilitarà que comerços de la ciutat puguen adoptar aquestes mateixes mesures i facilitar l’accés de mascotes al seu interior. Segons José Javier Sanchis, alcalde de la ciutat, “és molt important també afavorir l’entrada dels animals en els comerços amb la col·laboració dels agents econòmics i socials de la ciutat”.

Per altra banda, també es busca al llarg de la legislatura desenvolupar altres mesures com “impulsar una fira de l’adopció per a garantir una família a eixos animalets que estan abandonats o que estan en refugi” asenyala Sanchis.

El dia 4 d’octubre és el dia mundial dels animals i amb motiu d’aquesta efemèride la regidoria de benestar animal de l’Ajuntament d’Algemesí impulsa que les mascotes puguen acompanyar als seus cuidadors a l’interior dels edificis municipals.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com