Connect with us

Actualitat

La Policia Nacional desmantella tres plantacions interiors de marihuana i deté a dues persones en Alzira i Algemesí

Els agents de la Policia Nacional han detingut a una dona i un home de 40 i 52 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autors de delictes contra la salut pública i frau de fluid elèctric. Junt amb la detenció s’han intervingut 729 plantes de marihuana.

A més, a l’arrestada se l’imputa el delicte de tinença il·lícita d’armes després de localitzar una escopeta i un arc esportiu amb fletxes.

Les investigacions, desenvolupades per la Brigada Local de Policia Judicial de la Comissaria de Policia Nacional Alzira Algemesí, iniciaren després de rebre diverses informacions al voltant de la possible existència de cultius de marihuana en dos habitatges adjacents en la ciutat d’Alzira.

En aquests immobles es va localitzar dues plantacions amb un total de
441 plantes, repartides en diferents habitacions destinades al seu cultiu. Així mateix, en un d’aquests punts es van localitzar una escopeta i un arc esportiu amb fletxes. Una actuació en la qual va participar un dispositiu policial amb la participació d’agents del Grup Operatiu de Resposta (GOR).

Dies després d’aquestes detencions, en altra investigació paral·lela a la ciutat d’Algemesí, la policia judicial va disposar altre operatiu en col·laboració amb la Policia Local d’aquesta ciutat, per a neutralitzar altre punt de cultiu de marihuana.

Les investigacions van situar l’activitat en un immoble que es trobava deshabitat amb l’única finalitat d’albergar aquest tipus de cultiu, mitjançant una connexió il·legal a la xarxa elèctrica.

Els agents van confiscar 288 plantes en avançat estat de creixement i
identificaren a la propietària de l’immoble, una dona de 44 anys, d’origen espanyol, donant compte de les actuacions a l’autoritat judicial.

Continue Reading
Publicitat
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com