Connect with us

Actualitat

El bar Restaurant La Mesedora entre els tres millors entrepans d’Espanya

El bar restaurant la Mesedora ha aconseguit la tercera posició al I Campionat d’Espanya de Entrepans amb la seua proposta anomenada El Joselillo. Per davant de l’establemiment algemesinenc, l’entrepà El de Llonganissa del restaurant valencià Cal Carrero ha aconseguit la segona posició i la Tasqueta Cal Miguel, ubicada en El Pla del Penedés ha resultat guanyador amb la seua proposta anomenada Especial Miguelin.

Més de 120 establiments han participat en la primera edició i tan sols setze han passat a la fase final, la qual s’ha celebrat al Gran Hotel Espanya a Oviedo. A pesar que la primera fase del concurs el vot va ser popular, en aquesta ocasió els finalistes s’han sotmés a un jurat especialitzat.

Durant la fase final “els finalistes vàrem preparar els entrepans a les cuines de l’hotel amb un temps marcat, estil MasterChef” explica Sergio Santamaria gerent del bar restaurant La Mesedora.

L’entrepà presentat pel local algemesinenc i anomenat El Joselillo té en base de tomaca, llonganissa feta de manera artesanal, melmelada de bacó casolà, ceba morada caramel·litzada i salsa smoked mayo.

Estar entre els tres millors entrepans d’Espanya, explica Santamaria “ha sigut una sorpresa grandíssima estem molt contents de portar el comboi i tot el que fem ací en Algemesí fins allí”.

El jurat estava format pels cuiners Nacho Manzao de Casa Manzano (dues estreles Michelin i tres sols Repsol) i Mariana Sánchez del restaurant Ajo Negro (una estrela Michelin), el cuiner i comunicador Koldo Royo, els periodistes gastronòmics José Carlos Capel i Julia Pérez Lozano i el influencer i creador de contingut Joe Burguerchallenge.

Continue Reading
Publicitat
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com