Connect with us

Actualitat

La Fira d’Oportunitats obri les seues portes amb 22 expositors

L’Ajuntament d’Algemesí, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, organitza la Fira d’Oportunitats 2024, que se celebrarà els dies 9, 10 i 11 de febrer de 2024 al Parc Salvador Castell. La inauguració serà hui divendres 9 de febrer a les 19.00 hores i comptarà amb una actuació musical. La finalitat d’aquesta iniciativa és fomentar l’activitat comercial mitjançant la promoció activa dels negocis locals a Algemesí.

La Fira d’Oportunitats també inclourà activitats especials dirigides al públic infantil, unes propostes lúdiques que contribuiran a la visibilitat dels negocis participants i a la creació d’un ambient familiar i acollidor. Per exemple, el mateix dia de la inauguració hi haurà muntada una pista de bitles gegant per a xiquets fins a les 22.00 hores.

El dissabte 10, d’11.00 a 14.00 h, hi haurà tallers infantils per a xiquetes i xiquets de 3 a 14 anys, i de 17.30 a 21.30 h, atraccions per als menuts i kàrtingunflable.

L’últim dia, diumenge 11 de febrer, ADISALGE donarà inici a les activitats amb una batucada a les 11.30 h i, a les 12.30 h, hi haurà l’animació lectora de «Caçadors, bruixes i princeses». Finalment, de 17.30 a 19.30 h, es faran tallers de manualitats per a  xiquetes i xiquets de 3 a 14 anys.

Entre els participants en la fira s’inclouen comerços que ofereixen una àmplia gamma de productes, com moda, papereria, ortopèdia, roba de treball i productes fets a mà. A més, hi haurà la presència d’empreses de serveis d’assessoria energètica, ortopèdia, acadèmies d’ensenyament i d’art, entre altres.

A més dels participants anteriorment mencionats, la Fira d’Oportunitats 2024 també comptarà amb la participació de tres establiments locals que oferiran menjar, així com una food truck. La inclusió d’aquesta oferta gastronòmica complementària enriqueix l’experiència de la fira i proporciona als assistents un ampli ventall de sabors i opcions alimentàries per a gaudir durant l’esdeveniment.

Llista de comerços participants:
Sabor Umami, El Pasaje Workstore, Girbes Moda, Olga Cubells, Textil Tu Casa, Tenda de Roba Carmen, Petit Roger Handmade, Mia Moda, Papereria La Canaleta, Ortopedia Hervás, Carmen Roba Infantil, Acadèmia Els Tarongers, Intima Tesa, Toima, Ninos, Sabatos, Trencadís, Todochollo, Little King Algemesí, Marintima, Pintarte Algemesí i La Huerta de Amy.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com