Connect with us

Actualitat

S’inicien les obres de reforma integral del pipicà del Parc Salvador Castell

L’Ajuntament d’Algemesí ha posat en marxa les obres de remodelació integral del pipicà del Parc Salvador Castell, una instal·lació que es vol potenciar cobrint les necessitats mínimes dels ciutadans i les seues mascotes.

Com a novetat, l’Ajuntament ha creat una plaça d’oficial d’usos múltiples que, a banda de la neteja del clavegueram de la ciutat, s’encarregarà del manteniment d’estes instal·lacions, actualment poc cuidades.

Amb la reforma, que està sent executada per una empresa local, es crea un nou accés adaptat, connectant-lo amb l’últim tram del Parc Salvador Castell, mitjançant un pas de vianants amb semàfor i rampes adaptades a persones amb mobilitat reduïda.

Es renovarà tota la tanca perimetral, elevant-la per garantir la seguretat dels animals i s’incorporen cinc bancs de resina (per evitar les males olors que absorbix la fusta) amb una solera de formigó a terra per garantir que els gossos no excaven en les seues immediacions.

S’afig un circuit d’agility, també del mateix material, i una font amb doble funcionalitat: per a persones i per a mascotes, i s’instal·len més papereres amb tapa per protegir les males olors.

La intervenció també comptarà amb l’aplanament i adequació del terreny i la plantació de noves espècies vegetals i d’arbrat que doten d’ombra el recinte. Posteriorment, es reforçarà la il·luminació per millorar les condicions de seguretat.

Per a la regidora de Benestar Animal, Quini Giner, “el compromís de l’equip de govern és el de renovar de forma progressiva totes les instal·lacions d’oci per a gossos, i per això prompte s’iniciarà també la reforma del pipicà del final del carrer València”.

Per la seua banda, l’alcalde de la ciutat, José Javier Sanchis, afirma que esta política entra dins de la línia de treball de la legislatura: “primer mantindre les instal·lacions existents en bones condicions per garantir la qualitat dels serveis públics municipals”.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com