Connect with us

Actualitat

L’Hospital de La Ribera reforça el servei d’urgències davant l’increment de casos respiratoris

L’Hospital Universitari de La Ribera ha reforçat el servei d’urgències davant l’increment de la demanda assistencial registrada després del pont de desembre, especialment relacionada amb les infeccions respiratòries típiques d’aquesta temporada.

Aquesta situació és habitual per aquestes dates i requereix mesures específiques i immediates per a garantir que tots els pacients reben l’atenció necessària de manera òptima.

Així, s’estan situant pacients en l’Àrea de Respiratoris, que compta amb tots els mitjans i recursos necessaris per a una atenció òptima. A més, s’ha reforçat tant aquesta àrea com el servei d’Urgències amb personal addicional, incloent-hi infermeres i auxiliars d’infermeria, sumant un total de 4 recursos.

Una altra de les mesures adoptades estan sent l’agilitació de les altes i l’ingrés per part de la Unitat d’Hospitalització a domicili (UHD) dels pacients susceptibles d’aquest sistema d’hospitalització.

Totes aquestes mesures estan permetent agilitzar l’accés a planta d’hospitalització dels pacients pendents d’ingrés, així com la seua adequada assistència i atenció.

Amb tot això, l’Hospital de La Ribera garanteix que tots els pacients estan rebent una atenció mèdica adequada. El centre continuarà monitorant la situació i ajustant els seus recursos segons siga necessari per a fer front a la demanda assistencial.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com