Connect with us

Actualitat

Els responsables de l’àrea de seguretat ciutadana preparen un protocol contra el vandalisme a Algemesí

L’alcalde d’Algemesí, José Javier Sanchis, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Kiko Reinoso, s’han reunit amb els intendents de la Policia Local per a avançar diversos assumptes relacionats amb la seguretat a Algemesí.

La principal novetat és l’inici de l’estudi per a la instal·lació de càmeres de seguretat en diversos punts de la ciutat per a evitar actes de vandalisme, així com en els accessos del municipi. “Volem una ciutat viva i segura en la qual tots, xicotets, joves i majors convisquen en harmonia i els actes vandàlics no tenen cabuda, per la qual cosa, estudiarem totes les possibilitats per a lluitar contra els actes incívics. A més, es fan inversions fortes en parcs i mobiliari urbà, i s’ha de mantindre i reparar, però és inacceptable que es destruïsca per capritx i en aquesta labor la funció de la Policia Local és primordial”, ha assegurat l’alcalde d’Algemesí, José Javier Sanchis.

En la primera reunió amb els dirigents policials s’ha tractat la seguretat en els barris del Raval i el Carrascalet. “Tenim una necessitat de garantir la seguretat en els dos barris d’Algemesí, i en aquest punt, els agents i l’Ajuntament hem d’actuar de forma coordinada per a previndre conflictes i solucionar de manera ràpida i eficaç els problemes que puguen sorgir”, ha manifestat l’alcalde d’Algemesí.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com