Connect with us

Actualitat

Dos agents de la Policia Nacional salven la vida a un home que va patir una parada cardiorrespiratòria en Algemesí

Dos agents de la Policia Nacional han salvat la vida a un home de 82 anys que va caure desplomat al terra mentre passejava pel carrer amb el seu fill al municipi d’Algemesí. Els agents li van realitzar la reanimació cardiopulmonar fins a l’arribada dels serveis sanitaris.

Els fets van succeir el passat dissabte 10 de juny, al voltant de les onze i mitja del matí, quan un home que es trobava passejant amb el seu fill va caure desplomat al terra i va començar a convulsionar, entrant de manera repentina en parada cardiorrespiratòria.

En aquest precís moment, la patrulla policial que es trobava en el lloc va observar el succeït i immediatament va activar el protocol PAS (Protegir-Avisar-Socórrer).

Els agents van comprovar abans d’iniciar el massatge cardíac, que l’home es trobava inconscient, sense pols ni respiració, pel que immediatament van començar a realitzar-li les compressions toràciques i insuflacions d’acord amb el Protocol de Reanimació Cardiopulmonar.

Després de diversos minuts, van aconseguir revertir la parada cardiorrespiratòria i la víctima va recuperar la consciència amb dificultats per respirar i parlar. Els agents, una vegada estabilitzat l’home, el van col·locar en posició lateral de seguretat i van aconseguir mantenir-lo estable fins a l’arribada dels serveis sanitaris.

Gràcies a la ràpida actuació dels agents, l’home va aconseguir salvar la seua vida i va ser traslladat de manera estable a un centre hospitalari d’Alzira per rebre assistència.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com