Connect with us

Actualitat

L’Ajuntament d’Algemesí busca la coordinació policial amb els agricultors per a evitar robatoris en els camps

L’Ajuntament d’Algemesí ha establit un dispositiu per a evitar els robatoris en el camp. La primera mesura ha sigut buscar la coordinació de la Policia Nacional, Policia Autonòmica i Policia Local, i que els tres cossos de seguretat es coordinen amb els agricultors per a establir un mecanisme d’avisos i alertes davant qualsevol sospita.

A la reunió de coordinació van assistir el alcalde d’Algemesí, José Javier Sanchis; i els regidors de Seguretat Ciutadana i Agricultura, Kiko Reinoso i Marcos Giner, respectivament, com a representants institucionals. La delegació de seguretat va estar encapçalada pel comissari cap de la Comissaria d’Alzira-Algemesí, Carlos García; el sotsinspector de la unitat de medi ambient i responsable de la traçabilitat de la Policia de la Generalitat, Roberto Batlles, i el comissari de la Policia Local, Erich Vanacloig. A la cita van acudir representants de les entitats agràries Copal, Tractaments Agrícoles Machí, La Unió, AVA, Copal i ADA Ribera entre altres.

La col·laboració amb els agricultors i les empreses del sector citrícola és imprescindible, atés que poden indicar els punts més sensibles per a articular controls policials, al mateix temps que es facilitarà un número de telèfon perquè avisen de situacions sospitoses o com actuar en el cas que es detecte que la fruita que arriba al comerç puga ser robada, són els eixos d’esta campanya de prevenció de robatoris.

“Incrementarem la vigilància a través de la patrulla mediambiental i el dron de vigilància, en rotondes i en accessos als camps en coordinació amb els altres cossos policials”, ha assegurat el regidor de Seguretat Ciutadana, Kiko Reinoso.

Per la seua part, el regidor d’Agricultura, Marcos Giner, ha demanat que els agricultors denuncien i avisen de qualsevol sospita en el camp: “Si s’observen xafades en el sòl, fulles per terra, que falta fruita en l’arbre, qualsevol situació anòmala en la parcel·la que cada agricultor coneix a la perfecció, que s’avise a la policia”.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com