Connect with us

Actualitat

Correus instal·la bústies màgiques a l’oficina d’Algemesí

Fins al dia 5 de gener, els xiquets i xiquetes de la ciutat d’Algemesí podran depositar les seues cartes per al Pare Noel i els Reis Mags la bústia màgica que Correus ha instal·lat a la seua oficina postal de la ciutat al carrer Santa Ana.

A més, Correus també ha instal·lat aquest tipus de bústies fins a 24 oficines de la capital valenciana i municipis com Alaquàs, Alcàsser, Alfafar-Benetússer, Castelló, Catarroja, l’Eliana, Llíria, Manises, Pobla de Vallbona, Puçol, Riba-roja, Sagunt, Silla, Algemesí, Sueca i Torrent.

Aquesta iniciativa, a més de fomentar l’esperit nadalenc, es pretén fomentar la pràctica de l’escriptura entre els més menuts de la casa.

Per això, aquest Nadal, a les oficines de Correus amb bústies especials i a través de Correus Market es poden adquirir “Packs Màgics” que contenen cartes per escriure els desitjos, sobres especials i adhesius amb motius nadalencs per decorar-les i que criden l’atenció dels seus il·lustres destinataris.

Així mateix, també es podran adquirir “segells màgics” personalitzats amb la figura del Pare Noel i dels Reis Gaspar, Melcior i Baltasar en totes les oficines de Correus i en Correus Marquet.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com