Connect with us

Actualitat

El control municipal de plagues durà a terme 26 tractaments en 2.800 punts entre la primavera i l’estiu

L’Ajuntament d’Algemesí ha intensificat els tractaments contra les plagues al llarg de la primavera. Entre abril i octubre es faran 26 tractaments al llarg del clavegueram contra insectes, rosegadors i panderoles. En la pràctica suposa actuar de forma continuada en uns 2.800 punts de tota la població.

Els tractaments s’estenen al llarg de totes les dependències municipals, centres escolars i els parcs canins. En el cas de control i erradicació de plagues s’inclou rates, ratolins, panderoles, formigues, mosques, mosquits, mosquit tigre, mosca negra, puces i paparres, i la desinfecció ambiental de fongs patògens mitjançant productes desinfectants i fungicides.

Des del consistori s’ha demanat la col·laboració ciutadana per a ajudar a mantindre controlades les plagues mitjançant la informació de presència d’aquests insectes més nombrosa de l’habitual, que es pot canalitzar a través del web o l’app Línea Verde Algemesí o directament al telèfon de l’Ajuntament.

La regidora de Serveis Públics i Salut, Carmina Borrás, ha assenyalat que s’han posat “tots els recursos necessaris per a mitigar l’efecte de les plagues que arriben sempre amb la calor, però necessitem la col·laboració ciutadana perquè ens informen de la presència d’aquests insectes en diversos punts de la ciutat”. Borrás ha destacat que “també és habitual una major presència d’aquests insectes en moments puntuals quan es duen a terme les fumigacions i ixen a la superfície moribundes”.

Continue Reading
Publicitat
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com