Connect with us

Actualitat

El curs escolar 2024/2025 començarà el dilluns 9 de setembre i finalitzarà el 18 de juny

La Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació ha anunciat les dates d’inici del pròxim curs escolar en la Comunitat Valenciana per a les etapes d’infantil, primària, ESO, batxillerat i formació professional, tant en FP grau bàsic com en les titulacions de grau mitjà i superior.

Cuando comienzan las clases en algemesí curso 2024 /2024

D’aquesta manera, el curs escolar començarà el dilluns 9 de setembre i finalitzarà el 18 de juny de 2025. Per la seua banda, els programes formatius de qualificació bàsica i FP de segona oportunitat començaran les classes l’11 de setembre i finalitzaran el mateix dia que la resta d’etapes educatives.

Per altra banda, també es va establer els períodes de vacances no lectius del curs vinent. Les vacances de Nadal, seran des del 23 de desembre de 2024 fins al 6 de gener de 2025. Les vacances de Pasqua iniciaran el 17 d’abril fins al 28 d’abril de 2025.

Així mateix, durant el curs escolar tampoc seran les dius els festius el 9 d’octubre, Dia de la Comunitat Valenciana; 1 de novembre, festa de Tots Sants; 6 de desembre, Dia de la Constitució; 25 de desembre, Dia de la Nativitat del Senyor; 19 de març, Dia de Sant Josep; 18 d’abril, Divendres Sant; i 1 de maig, Dia Internacional dels Treballadors. A més d’aquests dies, els ajuntaments podran proposar com a lectius fins a un màxim de tres dies.

Jorge Cabo, director general de centres docents ha explicat que el pròxim curs escolar, els centres educatius d’infantil, primària, secundària i batxillerat de la Comunitat Valenciana tindran 179 dies lectius, davant els 180 del curs actual. També ha destacat: “s’han escoltat les demandes dels pares, els quals sol·licitaven acabar abans les classes per la calor i perquè no coincidira amb les festes de Sant Joan”.

La Direcció General de Centres Docents podrà autoritzar, per a un centre o una localitat, un calendari escolar diferent de l’establit quan concórreguen circumstàncies excepcionals, d’acord amb el procediment establit en l’article novè de l’Orde d’11 de juny de 1998.


PUBLICITAT

Recordes com era la invitació de la teua primera comunió?

Si he de dir la veritat, no recorde com era la invitació de la meua primera comunió. El que si recorde és que va ser…

Inici d’altres modalitats educatives

Pel que fa a la formació de persones adultes i els ensenyaments artístics de música i dansa, elementals i professionals, ensenyaments professionals d’arts plàstiques i disseny i ensenyaments esportius de règim especial començaran el 16 de setembre i finalitzaran el 13 de juny.

Quant a les Escoles Oficials d’Idiomes el curs començarà el 25 de setembre i finalitzarà el 18 de juny de 2025.

Continue Reading
Publicitat
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com