Connect with us

Actualitat

Aquaeròbic, taules de pàdel surf i DJ en la segona festa nocturna de la piscina d’estiu

L’Ajuntament d’Algemesí, a través de la Regidoria d’Esports, ha programat per a este divendres, 5 de juliol, una nova festa nocturna a la Piscina d’Estiu de la ciutat. L’activitat, igual que la resta que se celebren de nit, tindrà lloc de 20.00 a 23.00 hores i tindrà un preu d’entrada i espectacle de cinc euros. Esta segona jornada inclourà sessions d’aquaeròbic, taules de pàdel surf i música DJ en directe.

Després d’aquesta, l’última festa nocturna se celebrarà el penúltim divendres del mes, 19 de juliol, i serà una festa eivissenca a càrrec de la Regidoria de Turisme, Festes i Tradicions.

La primera de les activitats nocturnes se celebrà el passat divendres, 28 de juny, i estava dirigida a un públic més jove. Va estar organitzada per la Regidoria d’Infància i Joventut i va incloure música en directe amb DJ, xurros de piscina i pilotes d’aigua.

Juan Enrique Ribes, regidor d’Esports, ha dit: «Estem molt satisfets amb este programa d’activitats nocturnes perquè la col·laboració de tot l’equip de govern a través de les diferents regidories ha garantit que en una mateixa instal·lació es puguen fer activitats d’oci dirigides a diferents públics de la nostra població».

L’Ajuntament d’Algemesí recorda que la piscina d’estiu romandrà oberta fins a l’1 de setembre.

Continue Reading
Publicitat
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com