Connect with us

Actualitat

Algemesí renova l’entorn de la plaça d’Enric Valor

L’Ajuntament d’Algemesí, a través de la regidoria de parcs i jardins ha desenvolupat accions de millora a la zona de plaça d’Enric Valor. Entre les actuacions destaca la renovació de la zona infantil, adequació del mobiliari urbà i millora de l’accessibilitat.

Algunes d’aquestes millores s’han executat en els parcs infantils, als quals se’ls ha substituït la goma deteriorada i s’ha ampliat la zona de jocs amb nous elements de jocs infantils. A més, s’ha pintat tot el mobiliari, inclosos els fanals, jardineres i la pèrgola, a la qual s’ha dotat d’ombra incorporant un canyís. La jardineria de la plaça també ha sigut renovada i les quatre rampes d’accés a la placeta han sigut millorades i adequades per a facilitar-ne l’accessibilitat.

Així mateix, l’Ajuntament d’Algemesí ja ha iniciat el procés per a tornar a habilitar els contenidors subterranis, que es troben fora de servei durant molt de temps.

Finalment, prompte es posarà en marxa el projecte per al soterrament de la línia elèctrica aèria, que impedeix l’entrada del camió de recollida selectiva i ha provocat que el veïnat no puga disposar de contenidors de reciclatge durant mesos.

Des de les Regidories de Parcs i Jardins i de Serveis Públics s’ha mostrat la predisposició per a continuar treballant en la reparació i millora de les zones infantils i tots aquells espais públics que necessita i mereix la ciutat.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com