Connect with us

Actualitat

Algemesí premia quatre negocis locals per promoure la llengua valenciana

L’Ajutament Algemesí ha reconegut i premiat l’esforç de quatre establiments locals per promoure l’ús del valencià en els seus negocis. En aquesta edició, els guardonats han estat Trencadís Café-Restaurant, Floristeria Flor de Lis, L’Encontre Bar&Café i Oafitgym, que han destacat en l’ús del valencià en la retolació, el material imprés i fins i tot en les noves tecnologies.

El premi a Trencadís Café-Restaurant i Floristeria Flor de Lis ha reconegut l’ús del valencià en la modalitat d’empreses consolidades, mentre que L’Encontre Bar&Café ha estat premiat com a empresa de nova creació que ha destacat en la promoció del valencià en la seva comunicació visual.

D’altra banda, Oafitgym ha rebut un reconeixement especial per la seua destacada utilització del valencià en l’àmbit de les noves tecnologies.

Cada establiment guardonat ha rebut un diploma acreditatiu, a més d’un premi en metàl·lic de 600 euros. A més, s’els ha concedit un segell distintiu que certifica el seu compromís amb la promoció i la dignificació de l’ús del valencià.

Amb aquesta edició, ja són 25 anys de premis que han esdevingut un referent en la promoció de l’ús del valencià i han inspirat altres convocatòries similars.

Per tercer any consecutiu, la Diputació de València ha subvencionat aquesta convocatòria, demostrant el seu suport contundent a aquest tipus d’iniciatives locals.

Tant el jurat del premi com l’Agència de Promoció del Valencià d’Algemesí, organitzadora del certamen, han destacat la qualitat de les propostes presentades i la cura en l’ús de la llengua. En aquesta edició, s’ha reconegut empreses de diferents àmbits com la restauració, l’artesania floral i l’activitat física, demostrant la transversalitat i naturalitat amb què el comerç local fa servir la nostra llengua.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com