Connect with us

Actualitat

Algemesí premia als millors alumnes de batxillerat i cicles formatius superiors

L’Ajuntament d’Algemesí ha fet entrega dels premis extraordinaris al millor expedient acadèmic per a alumnes de batxillerat i cicles formatius superiors que cursen els seus estudis en la ciutat d’Algemesí.

En el cas dels alumnes de batxiller s’ha premiat a aquells alumnes que han obtingut una nota d’accés a la universitat (NAU), incrementada amb les qualificacions de la fase específica, igual o superior a 12.

Així han rebut aquest guardó els alumnes Mar Ferris Pla, Maria Rubio Martínez, Nerea Díaz Salvador i Joan Plana Girbés de l’IES Sant Vicent Ferrer i, per altra banda, Hassel Martos Tortajada de l’IES Bernat Guinovart.

Per altra banda, els premis extraordinaris per a cicles formatius superiors, han premiat un total de 4 alumnes, on el requisit era obtenir una nota mitjana del cicle formatiu igual o superior a 8 i mig.

D’aquesta manera han rebut el premi els alumnes Álvaro Borràs Girbés i Aitor Pau Lancero de l’IES Sant Vicent Ferrer i Consuelo Ibáñez Masia i Rubén Mascarell Campos de l’IES Bernat Guinovart.

Aquests premis, tal com ha assenyalat Carmina Gómez regidora de l’àrea d’educació, “es tracta d’un acte molt emotiu perquè és important en la societat donar motivació a l’alumnat perquè puguen treure bones notes. No tan sols per poder anar a les carreres que desitgen sinó també perquè l’educació és la base de la nostra societat”.

Per la seua banda, José Javier Sanchis, alcalde de la ciutat ha aprofitat la seua intervenció per a donar l’enhorabona als nou alumnes guardonats, “si esteu ací és perquè, no sols us ho heu guanyat i perquè ho mereixeu sinó perquè heu treballat molt al llarg del curs per a poder aconseguir això”.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com