Connect with us

Actualitat

Algemesí pendrà mesures per a ajudar les persones celíaques

L’Ajuntament d’Algemesí ha iniciat els primers passos per a implantar mesures que permeten millorar la qualitat de vida de les persones celíaques de la ciutat.

L’alcalde d’Algemesí, José Javier Sanchis, i la regidora de Salut, Carmina Borrás, s’han reunit amb l’Associació de Celíacs de la Comunitat Valenciana (ACECOVA) per a iniciar una estreta col·laboració de la mà de l’ajuntament, el sector hostaler i la ciutadania en general.

El alcalde de Algemesí, José Javier Sanchis, ha destacat que “som conscients de la problemàtica i volem ser solidaris amb el sector de població afectada i ajudar a la formació als restauradors per a que l’oferta gastronòmica siga més inclusiva i tinga en compte esta particularitat”.

Es calcula que hi ha a Algemesí unes 300 persones afectades per la celiaquia. La intenció de l’ajuntament és, dins de les seues competències atendre les necessitats i, per això, es realitzarà una convocatòria oberta amb la ciutadania afectada per la celiaquia per escoltar les seues aportacions.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com