Connect with us

Actualitat

Algemesí oferirà els plenaris municipals en directe per Berca tv

La televisió municipal Berca tv començarà aquest mateix mes de juliol l’emissió en directe dels plenaris de l’Ajuntament d’Algemesí.

Serà concretament el pròxim dijous 27 de juliol a les 18.30 hores amb el primer plenari ordinari d’aquesta legislatura. Amb ell començarà l’emissió en directe dels plenaris que es realitzen de forma ordinària o extraordinària al consistori.

Tots els veïns i veïnes de la ciutat podran seguir-lo a la televisió (TDT Sucro Tv) o al canal de YouTube de Berca televisió.

La televisió municipal ja va emetre en directe el plenari de constitució de la corporació municipal i elecció de l’alcalde del passat 17 de juny.

Es tracta d’una aposta de l’alcalde de la ciutat i regidor de Comunicació, José Javier Sanchis Bretones, que assegura que l’emissió en directe “és una ferramenta de transparència que permet apropar l’activitat municipal i la pluralitat d’opinions de tots els grups polítics».

Berca televisió ja porta des de l’any 2007 emetent de forma íntegra però en diferit els plenaris de l’Ajuntament. Tan sols en algunes ocasions especials, els plenaris s’emetien en directe. A partir d’ara els plenaris s’emetran cada mes en directe, l’emissió del mateix s’anunciarà a través de les xarxes socials municipals.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com