Connect with us

Actualitat

Algemesí s’incorpora a la Xarxa de Municipis Industrials de la Comunitat Valenciana

L’Ajuntament d’Algemesí s’ha adherit a la Xarxa de Municipis Industrials de la Comunitat Valenciana, una entitat creada per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies amb la intenció de fomentar la millora i el creixement dels sistemes productius locals.

L’alcalde d’Algemesí i regidor de Promoció Econòmica, José Javier Sanchis, ha destacat que formar part de la Xarxa de Municipis Industrials “resultarà beneficiosa per a la ciutat perquè servirà per a impulsar i donar suport al desenvolupament industrial de la població”.

Algemesí compta en l’actualitat amb els polígons industrials de Cotes, Pepe Miquel, Xara i Nucli. Dels quatre, el polígon de Cotes i el polígon industrial de Pepe Miquel s’han constituït com a Entitat de Gestió i Modernització (EGM). El polígon industrial de Xara ja té presentada tota la documentació per a tindre també el reconeixement d’EGM.

Totes les mesures que es porten a terme evidencien que el consistori algemesinenc està compromés amb el desenvolupament industrial del municipi amb l’objectiu de facilitar la creació i instal·lació de noves empreses en els polígons. Entre els objectius de la Xarxa de Municipis Industrials es troba contribuir al canvi de model productiu i promoure la implantació d’actuacions de foment i millora de l’activitat industrial en els polígons locals.

Objectius de la Xarxa de Municipis Industrials

Els polígons industrials d’Algemesí ja formen part de la Xarxa de Municipis Industrials de la Comunitat Valenciana junt amb altres localitats com Alzira, Catadau i Paterna. El principal objectiu de la Xarxa de Municipis Industrials de la Comunitat Valenciana és la d’afavorir la coordinació d’actuacions entre els Governs Locals permetent aconseguir millors resultats en les seues polítiques de desenvolupament industrial i, per tant, en la política industrial de la nostra Comunitat.

D’aquesta manera, poden formar part aquelles entitats locals, de tot el territori de la Comunitat Valenciana, que destaquen pel seu compromís de suport al desenvolupament industrial en el seu municipi, qualsevol que siga la seua grandària i vagen a posar en marxa o mantinguen actuacions orientades al desenvolupament industrial i a l’atracció d’inversions en els seus territoris.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com