Connect with us

Actualitat

Algemesí incorpora dotze becaris en el programa formatiu municipal

L’Ajuntament d’Algemesí ha incorporat dotze joves estudiants a través del programa L’Ajuntament et Beca 2024 perquè puguen fer pràctiques de formació remunerades d’un o dos mesos durant els mesos de juliol i agost.

L’objectiu d’este programa és oferir a estudiants que cursen algun dels estudis oficials que es determinen en l’Annex I de les Bases reguladores l’oportunitat d’adquirir experiència pràctica en diferents departaments municipals. D’esta manera, complementaran la seua formació teòrica i desenvoluparan competències professionals i interpersonals que els prepararan per als reptes futurs.

Altres requisits que es necessiten per a poder participar en esta beca són: tindre el veïnatge administratiu en Algemesí; estar cursant estudis oficials de grau, màster o formació professional de grau mitjà o superior; no participar en una altra beca similar ni realitzar activitats laborals incompatibles i complir amb les obligacions tributàries i de Seguretat Social, entre altres.

Els departaments i espais municipals als quals s’han incorporat són els següents: Personal, ADL, Sala d’Exposicions, Escoles d’Estiu, Piscina d’Estiu, Museu de la Festa i Biblioteca.

Kiko Reinoso, regidor de Formació i Ocupació, ha declarat: «Es tracta d’una gran oportunitat per als estudiants de la nostra població que complixen amb els requisits exigits perquè podran aplicar els seus coneixements acadèmics en l’àmbit laboral públic. A més, es tracta d’una bona experiència per poder conéixer la varietat de servicis que es presten des d’una administració local com és l’Ajuntament».

Maribel Castell, regidora d’Infància i Joventut, ha afegit: «Amb el programa L’Ajuntament et Beca, volem oferir als joves d’Algemesí una oportunitat per a integrar-se en el món laboral municipal i desenvolupar-se professionalment. És fonamental donar-los suport i fomentar la seua participació activa en la vida comunitària de la ciutat, consolidant així el seu paper de futurs treballadors en la nostra societat».

L’adjudicació de les places s’ha fet segons diferents criteris com: l’expedient acadèmic; no haver sigut destinatari de beques similars anteriorment; tindre coneixements de valencià i altres idiomes comunitaris o tindre una discapacitat superior al 33%.

Continue Reading
Publicitat
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com