Connect with us

Actualitat

Algemesí habilita huit llocs d’aparcament en la plaça dels Miracles

L’Ajuntament d’Algemesí ha habilitat un aparcament en la plaça dels Miracles amb una capacitat de 8 vehicles. Per a la seua ubicació, s’ha aprofitat l’espai generat per l’enderroc de dos antigues vivendes de titularitat municipal i, d’aquesta manera, es pretén descongestionar una zona saturada com és el Parc Salvador Castell i les zones adjacents.

En este moment, s’estan portant a terme els tràmits necessaris per a condicionar com cal els aparcaments existents a la Providència i a la ronda del Calvari.

Kiko Reinoso, regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, assegura: «des de l’equip de govern som conscients de la falta de places d’aparcament en la zona del Parc i el seu voltant i, per això, aprofitarem qualsevol actuació urbanística que ens permeta habilitar nous espais en els quals la ciutadania puga estacionar correctament els seus vehicles».

Així mateix, Borja Revilla, regidor d’Urbanisme i Vies Públiques, diu: «Hem hagut de fer front a la ruïna imminent de dos vivendes i hem aprofitat l’espai resultant per a habilitar huit places d’aparcament i un xicotet jardí. En un futur, planificarem el seu asfaltat i un millor enjardinament de la zona verda».

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com