Connect with us

Actualitat

Algemesí amaneix amb un episodi de pluja torrencial

Fins a 162,5 l/m² han plogut a la ciutat d’Algemesí durant poc més d’una hora i mitja a les 4:30 de la matinada. La xarxa de clavegueram s’ha col·lapsat i ha provocat talls de trànsit en els accessos del Pont Roig i Pont Blau i s’ha suspès l’activitat lectiva.

A les 6:30 del matí, amb l’episodi de pluja torrencial ja passada ha sigut quan s’han començat a valorar els desperfectes en habitatges i instal·lacions educatives que han aparegut anegades d’aigua motiu pel qual s’han suspés les classes en la ciutat. A més instal·lacions esportives com el poliesportiu, l’Estadi Municipal i els cementeris també romandran tancats durant tota la jornada.

Pel que fa als accessos a la ciutat el Pont Roig i Pont Blau així com el pas subterrani de l’estació de trens també queden tancats.

Des del primer moment, tant la brigada municipal con agents de la Policia Local han participat en tasques de prevenció i obertura d’embornals per evitar danys majors.

A pesar que l’episodi de pluja torrencial ja ha passat, a les 11 del matí l’estació meteorològica municipal registrava una pluja de 177,8 L/m².

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com