Connect with us

Actualitat

Aires condicionats i ventiladors per als col·legis electorals d’Algemesí

Amb l’objectiu de fer més agradable la jornada electoral tant a les persones que hagen d’exercir de presidents i vocals en les diferents meses, com als funcionaris que hagen de coordinar la convocatòria del 23 de juliol, l’Ajuntament ha decidit prendre diferents mesures com l’ús d’aparells portàtils d’aire condicionat i ventiladors, i el repartiment d’un pícnic especial per a aquest dia.

El consistori algemesinenc ha adquirit 8 equips d’aire condicionat portàtils i 16 ventiladors per a mitigar la calor pròpia del mes de juliol en els col·legis electorals de la ciutat que no disposen d’aquests aparells. D’aquesta manera, tots els col·legis electorals comptaran amb climatització.

Aquests equips s’han posat en funcionament ja a les aules i espais comuns on es du a terme l’Escola d’Estiu municipal. El cap de setmana d’eleccions s’ubicaran en els col·legis electorals, i, en acabar, es tornaran perquè continuen a les instal·lacions on es desenvolupa l’Escola d’Estiu la resta de juliol i agost. Al setembre es repartiran els aparells d’aire condicionat i els ventiladors en els diversos centres escolars per al seu ús.

També s’entregarà un pícnic a les persones que exercisquen la tasca de presidents i vocals de mesa. El pícnic s’ha encarregat al restaurant La Mesedora, un dels establiments reconeguts amb el Cacau d’Or i que està considerat un dels imprescindibles de l’esmorzar valencià. Al llarg de la jornada també es proveirà aigua fresca per als integrants de les taules.

“Dins del context especial que implica la celebració d’unes eleccions el mes de juliol, volem que tot transcórrega amb normalitat i que les persones que treballaran durant la jornada electoral estiguen a gust, així com també les persones que vagen a votar als col·legis electorals d’Algemesí. Per a això, hem fet una inversió per a millorar la climatització, que després revertirà en els centres escolars que ho necessiten, i que facilite que presidents i vocals puguen prestar aquest servei en les condicions adequades”, ha assegurat l’alcalde d’Algemesí, José Javier Sanchis.

Continue Reading
Publicitat
Clic per comentar

Has d'estar registrat per comentar Accedeix

Deixa un comentari

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com